Uncategorized

El govern de Mataró proposarà que els càrrecs electes i els de confiança no cobrin l’extra de nadal

El govern municipal de Mataró (CiU) presentarà una proposta en el Ple del proper mes de setembre per tal que els càrrecs electes del consistori (alcalde i regidors) i els càrrecs eventuals i de confiança no cobrin la paga extra de Nadal. La mesura s’ha donat a conèixer aquesta mateixa setmana a través del web municipal.

La proposta també inclou els organismes que depenen de l’Ajuntament, com les societats mercantils públiques, les entitats públiques empresarials, fundacions participades i la resta dels organismes públics i ens del sector públic local. Segons el consistori, d’aquesta manera se salva la “possible indefinició” del Reial Decret-llei 20/2012 del 13 de juliol pel qual es retalla la paga de nadal als empleats públics però que no fa una referència explícita als polítics.

D’altra banda, la proposta de l’equip de govern mataroní inclorà la rebaixa proporcional del 7% anual de les retribucions dels regidors que cobren per assistència als plens municipals i una rebaixa també del 7% de les aportacions que fa l’Ajuntament als grups municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*