Uncategorized

Campolier podria quedar-se en minoria al capdavant del govern de Santa Susanna

El govern municipal de Santa Susanna (CiU) podria quedar-se en minoria aquest divendres després que s’ha conegut que tres regidors de l’actual govern presentaran la seva renúncia al càrrec en el Ple municipal previst per aquest divendres al migdia.

Segons ha pogut saber maresme360.cat es tracta de Josep Maria Serra, primer tinent d’alcalde i regidor d’hisenda i seguretat ciutadana; Jordi Cusachs, tercer tinent d’alcalde i regidor de medi ambient i obres públiques i Natàlia Piqué, regidora de cultura, festes i joventut. No està clar, però, si simplement dimitiran del seu càrrec, i per tant un altre membre de la llista electoral els substituirà, o passaran a formar part del grup mixt. És en aquest últim cas que el govern de Campolier es podria quedar en minoria en el plenari ja que només tindria cinc dels onze regidors de l’Ajuntament, a un de la majoria.

CiU va obtenir majoria absoluta en les eleccions municipals del maig del 2011 amb una candidatura encapçalada per Joan Campolier que va decidir tornar a la política activa després d’uns anys d’inhabilitació per sentència judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*