Uncategorized

En marxa la vuitena edició de les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme

Fins el 31 d’agost diversos restaurants maresmencs acullen en les seves cartes propostes gastronòmiques amb el tomàquet del Maresme com a protagonista. En total són 44 restaurants de 15 municipis de la comarca els que participen en la vuitena edició de les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme que s’han presentat a Vilassar de Mar.

Entre les moltes propostes es pot trobar la botifarra de tomàquet, patè de tomàquet, gelat de tomàquet, confitures o melmelades. Per tal de donar-les a conèixer el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme han editat un fulletó on es recullen totes les ofertes.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és la identificació física dels establiments que han estat distingits amb el segell “Aquí servim productes de la terra Maresme”. Es tracta d’un reconeixement que concedeix el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona als establiments que ofereixen productes de proximitat.

Els municipis que participen en la vuitena edició de les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme són: Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Mar, Pineda de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*