Uncategorized

Esquerra de Malgrat dóna suport a la renúncia de l’Auditori per ‘inviable’

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Malgrat de Mar ha emès un comunicat en el que es mostra favorable al retorn dels sis milions d’euros d’un crèdit ICO que havien de servir per finançar una part del projecte del Teatre Auditori de la població. L’alcaldessa malgratenca, Conxita Campoy (PSC) va anunciar en el ple municipal del mes de juny que l’Ajuntament renuncia a la construcció d’aquest equipament que els republicans han considerat sempre “inviable”. De fet, els regidors del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Malgrat van votar a favor de la proposta de renúncia de l’equip de govern (PSC + PP) després d’un llarg encreuament d’opinions entre la regidora republicana, Anna Maria Anglada i l’alcaldessa Conxita Campoy.

En el comunicat ERC creu que unes recents declaracions de Campoy “no s’atenen a la realitat” en referència a una possible subvenció de dos milions d’euros per part de la Generalitat a través del Pla d’Equipaments Culturals de la Generalitat 2010-2020 (PECCat) si finalment el consistori haguès decidit tirar endavant el projecte.

Els republicans creuen que l’equipament projectat no complia els paràmetres establerts per la Generalitat per acollirse a la subvenció ja que les dimensions eren lleugerament superiors a la categoria prevista en el PECCat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*