Uncategorized

CiU de Malgrat proposa una base nàutica municipal per potenciar el turisme

Amb l’objectiu de potenciar el turisme basat en esports i activitats nàutiques, el grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Malgrat de Mar presenta en el Ple ordinari d’aquest dijous una moció per crear una base nàutica de titularitat municipal.

Els convergents defensen que aquesta base nàutica “faria més atractiva l’oferta turística de Malgrat i la faria més competitiva respecte altres destinacions”. Algunes de les activitats que hauria de portar a terme aquesta instal·lació serien la promoció dels esports nàutics, la conducció de vaixells o la preparació d’exàmens de titulacions nàutiques, entre altres. El grup municipal de CiU reforça la seva proposta argumentant que Malgrat compta amb 4,5 quilòmetres de platja i un bon clima la major part de l’any.

Per tal de poder dur a terme aquest projecte els convergents demanen a la moció la creació d’un grup de treball integrat per tècnics de l’Ajuntament, representants del sector privat i dels grups polítics amb representació al consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*