Uncategorized

Els mitjans públics de Vilassar de Mar estrenen una aplicació per a dispositius mòbils

Els mitjans de comunicació públics de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (VdM’TV, Vilassar Ràdio i el web municipal) ja disposen d’una aplicació que permet accedir als seus continguts de manera optimitzada des de diferents dispositius mòbils.

Des d’aquest mes de juny els usuaris que disposin d’un dispostiu mòbil amb accés a internet com un iPhone o un iPad o telèfons que funcionin amb les plataformes Android i BlackBerry podran accedir als mitjans municipals des de l’adreça http://m.vilassardemar.cat i veure els vídeos del canal TV per internet (VdM’TV), escoltar l’emissió on line de Vilassar Ràdio i consultar les notícies o els actes d’agenda del web municipal. “La gràcia està en disposar dels continguts que vols, en el moment que els necessites, a través del dispositiu que tinguis més a mà”, ha explicat el regidor de Comunicació, Laureà Folch.

Nou reconeixement del canal de Twitter

El canal de Twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha rebut un dels Premis de la Comunicació local que atorga anualment la Diputació de Barcelona. Concretament l’Ajuntament ha estat guardonat amb el premi Innova per la seva activitat a la xarxa social de microblogging. El jurat de la 31ena edició ha considerat que el Twitter de l’Ajuntament vilarassenc ha estat la millor iniciativa innovadora de l’any 2011 en l’àmbit local en el camp de les tecnologies, “pel seu caràcter pioner i per posar les xarxes socials al servei de la ciutadania”. El premi, que s’afegeix a la llista dels reconeixements que ja ha rebut aquest canal de comunicació municipal, està dotat amb 10.000 euros.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*