Blanes La Selva Portada Societat

Blanes demana més “implicació” a la Generalitat per abordar els conflictes a la zona d’oci nocturn

Junta local de seguretat Blanes

Junta local de seguretat de Blanes. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes reclama més “implicació” a la Generalitat per resoldre els conflictes a la zona d’oci nocturn d’Els Pins-La Plantera. L’alcalde, Àngel Canosa, assegura que la situació ja “transcendeix l’àmbit policial” i reclama abordar-la també des d’una vessant social i educativa. Així ho ha traslladat al delegat d’Interior, Jordi Martinoy, durant el transcurs d’una junta local de seguretat extraordinària que s’ha celebrat a l’Ajuntament.

“Des de l’Ajuntament som conscients dels esforços que fa la Generalitat per resoldre la situació; però ens calen també altres mesures que contribueixin a desencallar una problemàtica que transcendeix l’àmbit policial”, ha dit l’alcalde, dirigint-se al delegat d’Interior.

Durant la trobada, s’han abordat els problemes d’incivisme, aldarulls i, fins i tot, apunyalaments que s’han viscut a la zona d’ençà de la reobertura de l’oci nocturn. Una situació que va obligar a reactivar l’Operatiu Via, amb controls als joves que arriben en tren a Blanes per sortir-hi de festa.


Publicitat

Tot i això, des del consistori blanenc volen afrontar el problema des d’una vessant més social i educativa, comptant amb la complicitat dels diferents agents, administracions i institucions implicades segons expliquen en un comunicat. Per tal d’abordar aquest nou enfoc l’Ajuntament pretèn organitzar un acte obert a tota la ciutadania a principis de 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*