Blanes Calella La Selva Maresme Portada Societat

Continua en augment el número d’ingressats per Covid als hospitals de Calella i Blanes

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 64 persones, 15 més que la setmana passada, segons el darrer balanç fet públic aquest dilluns per la tarda. Actualment hi ha 35 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, i 29 a l’Hospital de Blanes.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 728 punts i l’RT -velocitat de transmissió- és de l’1,32. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 724 punts i l’RT és de l’1,26. Hi ha una vintena de professionals en situació d’aïllament per la Covid-19.

Precisament per fer front a l’augment de contagis, l’Hospital de Blanes ha cancel·lat les visites a tots els pacients ingressats al centre i ha reduït l’activitat quirúrgica no urgent que necessiti ingrés. L’objectiu és alliberar llits hospitalaris per fer front a l’increment de la demanada provocada per la pandèmia. Pel que fa a l’Hospital de Calella, l’activitat quirúrgica continua de moment sense canvis i les visites estan restringides a una sola hora al dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*