Maresme Portada Societat Vilassar de Mar

Els Bombers autoritzen el retorn dels veïns del bloc de Vilassar de Mar on hi ha hagut un incendi mortal

Incendi Vilassar de Mar

Els Bombers de la Generalitat han autoritzat aquest dilluns a la tarda el retorn a casa dels veïns del bloc de pisos de Vilassar de Mar on hi ha hagut un incendi mortal. Segons ha informat el cos, primer s’ha permès l’accés dels residents als pisos per sota de la setena planta, on hi ha hagut el foc, i després d’inspeccionar l’edifici s’ha autoritzat el retorn de la resta de veïns.

L’incendi s’ha produït aquest mateix dilluns al matí i ha provocat la mort de dues persones de 77 anys i 75 anys. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol pel tràgic succés.

Tot i que inicialment el cos de Bombers de la Generalitat havia informat de la mort de dues dones, finalment s’ha precisat que els morts per l’incendi eren una dona i un home d’edat avançada. La situació desbocada del foc, però, no ha permès tampoc determinar si la causa de la mort han estat la flames, la inhalació de fum o un altre supòsit.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, s’ha referit a “dues o tres detonacions importants” que diversos veïns haurien escoltat a primera hora del matí. També el portaveu dels Bombers ha mencionat les possibles explosions i ha afegit que aquest plantejament “podria coincidir” amb l’estat en què s’ha trobat el pis.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*