Economia Fogars de la Selva La Selva Portada

La multinacional química Croda invertirà 26 MEUR a la seva planta de Fogars

Croda Fogars de la Selva

La directora general d’Indústria, Natàlia Mas, i el director general de Croda a l’estat espanyol, Sergi Ruscalleda, durant la inauguració del nou magatzem robotitzat. Foto: Acció/ACN

La multinacional química Croda preveu invertir 26 milions d’euros (MEUR) a la seva planta de Fogars de la Selva en els propers tres anys. Aquesta quantitat se sumarà a una altra inversió per a la construcció d’un magatzem automatitzat amb capacitat per emmagatzemar 6 milions de tones que s’ha inaugurat aquest dijous.

Aquesta nau robotitzada té 6.100 metres quadrat de superfície, ha costat 10,5 milions i convertirà la planta de Fogars de la Selva en el ‘hub’ de distribució més gran de Croda a la Unió Europea. Això permetrà a l’empresa reduir-ne a la meitat el temps d’entrega i millorar la seva eficiència. De fet, amb aquest projecte, la nova nau logística podrà centralitzar l’emmagatzematge i distribució de la producció de les 70 plantes del grup ubicades a Europa, Estats Units i Àsia.

La companyia, amb matriu britànica, fabrica especialitats químiques per al sector farmacèutic i la indústria cosmètica. Té 4,500 treballadors, dels quals 200 a la planta de Fogars, i factura més de 1.600 MEUR.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*