Calella Maresme Portada Societat

La policia local de Calella es nega a fer serveis extra fins que els actualitzin el sou

Policia Local de Calella

Policia Local de Calella. Foto: Aj. Calella

Conflicte entre la policia local de Calella i l’Ajuntament del municipi. El cos ha comunicat que no farà serveis extraordinaris fins que els actualitzin el sou. Exigeixen que es revisi la valoració dels llocs de treball de tota la plantilla, mentre el govern municipal assegura que la llei ho impedeix. Segons l’executiu local, només es poden apujar els sous del personal en situacions “excepcionals”.

Aquest pols ha derivat en 14 baixes mèdiques. Aquestes baixes juntament amb la negativa dels agents a fer hores extraordinàries ha obligat l’Ajuntament a demanar reforços als Mossos d’Esquadra per afrontar els serveis del cap de setmana. El consistori també ha instat els treballadors a normalitzar el servei. La policia local de Calella compta amb una plantilla de 60 agents.

Des dels sindicats asseguren que la seva reclamació vol acabar amb la fuga constant d’agents, ja que els últims deu anys han plegat fins a 44 policies, que han optat per marxar a altres municipis, segons declaracions del representant d’UGT, Sergi Beltran, a Radio Calella Tv. Al mateix temps, els sindicats neguen que la llei impedeixi actualitzar les categories dels llocs de treball i els sous, i assenyalen que hi ha altres Ajuntaments que sí ho han fet. Beltran lamenta que la Policia Local de Calella ha arribat a una situació “límit”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*