Blanes Calella La Selva Portada

Suspenen l’entrada d’acompanyants a la Unitat de Mitjana Estada de l’hospital de Blanes en detectar 14 positius

Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva. Foto: CSMS

La corporació de Salut del Maresme i la Selva ha suspès l’entrada d’acompanyants a la Unitat de Mitjana Estada de l’hospital de Blanes després de detectar 14 positius entre els 18 pacients no covid que té hospitalitzats. També han donat positiu tres dels professionals que treballen en aquesta planta. A la resta de plantes, es manté, de moment, el règim de visites de les vuit del matí a les vuit del vespre i de dilluns a diumenge amb un sol acompanyant.

Els casos es van descobrir aquest dissabte després que dos dels pacients presentessin simptomatologia lleu. Aleshores es va fer un cribratge a tots els usuaris de la planta. De fet, la major part de l’augment de persones ingressades per Covid a l’Hospital de Blanes que ha comunicat la Corporació en les darreres hores es deu a aquest brot. Segons el comunicat d’aquest dilluns, a l’hospital blanenc ara hi ha 22 persones ingressades per coronavirus i al comarcal de Calella la xifra és de 4.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 258 punts i l’RT -velocitat de transmissió- és de l’1,41. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 229 punts i l’RT és de l’1,60. Al global de la Regió Sanitària de Girona, el risc de rebrot arriba als 271 punts i l’RT és de l’1,43.


Publicitat

Entre tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 10 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*