Blanes La Selva Portada

L’Hospital de Blanes comptarà amb quatre quiròfans més

Façana de l'Hospital de Blanes

Façana de l’Hospital de Blanes. Foto: Salut/ACN

L’hospital de Blanes comptarà amb quatre nous quiròfans quan acabin les obres d’ampliació del bloc quirúrgic, que consistiran en edificar una nova planta. La setmana passada ja van començar els primers treballs i es preveu que s’allarguin un any i vuit mesos. De moment, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva -entitat que gestiona els hospitals de Blanes i Calella- ha reorganitzat l’activitat quirúrgica per compatibilitzar les obres amb les operacions programades. El projecte també preveu una renovació de l’accés principal a l’hospital. Les obres suposaran una inversió de 6,1 milions d’euros finançats pel Servei Català de la Salut.

Amb les obres, les operacions d’oftalmologia es derivaran a l’hospital de Calella i es modificaran els horaris de les intervencions de traumatologia. Aquestes son les dues especialitats que es fan a Blanes. Es preveu que durant el primer trimestre del 2022 es pugui recuperar la normalitat, si les obres ho permeten.

El projecte també incorpora la renovació de l’accés principal de l’hospital. S’eliminarà l’estany que hi ha actualment i es transformarà l’espai en una plaça enrajolada amb paviments de diferents formats. A més, hi haurà una pèrgola paral·lela al camí d’accés que donarà ombra i aixopluc a la zona nova.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*