Portada Santa Coloma de Farners Societat

El ple de Santa Coloma aprova el projecte de construcció de la nova piscina descoberta

Terrenys de Santa Coloma on es construirà la nova piscina

Terrenys de Santa Coloma on es construirà la nova piscina. Foto: Aj. SCF

El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprovat inicialment el projecte d’obres per a la construcció d’una nova piscina municipal descoberta a la zona dels Saioners. El nou equipament comptarà amb dues piscines d’aigua salada: una de gran (25×12 metres), que permetrà competicions de natació i activitats lúdiques, i una de petita (12×6 m) destinada a infants. També contempla un espai per a persones amb mobilitat reduïda, una zona de platja i solàrium.

El següent pas és la dotació pressupostària i obrir la licitació de les obres. Amb tot, la previsió és que la nova piscina descoberta de Santa Coloma entri en funcionament l’estiu del 2023, al mateix moment que es tanqui l’actual ubicada a la zona de la Nòria. El pressupost del projecte ascendeix a poc més d’1.774.000 euros.

El primer projecte per a la nova piscina descoberta es va aprovar el 2015 però no es va executar per les dimensions, ja que aquell projecte contemplava que havia de ser rodona i això impedia la celebració d’esdeveniments esportius. A banda, el projecte no comptava amb “prou aprofitament energètic”, segons assenyalen des de l’Ajuntament.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*