Blanes La Selva Societat

Detinguda una menor per ferir dues noies amb una navalla a Blanes

Mossos d'Esquadra. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han detingut una noia menor d’edat després que agredís amb una navalla dues altres joves a Blanes. Els fets han passat pels volts d’un quart de tres de la matinada d’aquest diumenge al carrer Josep Trueta, a l’exterior d’una zona d’oci nocturn de la capital de la Selva Marítima.

L’agressora i les altres dues joves –una d’elles també menor- han començat una disputa que ha acabat amb la detinguda ferint amb una navalla les víctimes. Els Mossos, que estaven patrullant a la zona, han escoltat els crits i quan han arribat al lloc dels fets s’han trobat les dues noies ferides i la menor responsable d’haver-les punxat. De fet, els agents han recuperat la navalla de sota un vehicle, després que la detinguda intentés amagar-la.

Els agents han avisat els cossos d’emergència per tal de poder assistir les víctimes, a qui han traslladat inicialment a l’hospital comarcal de Calella, si bé una d’elles presentava ferides de més consideració que l’altra. La menor arrestada passarà a disposició de la Fiscalia de Menors en les pròximes hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*