La Selva Societat Vidreres

Detingut a Vidreres el responsable d’una plantació de marihuana amb 3.500 plantes

Droga intervinguda a Vidreres per la Policia Nacional

Droga intervinguda a Vidreres per la Policia Nacional. Foto: Policia Nacional/ACN

La Policia Nacional ha detingut a Vidreres un home per tenir una plantació amb 3.507 plantes de marihuana en un xalet de la urbanització Puigventós de la població. L’arrestat té antecedents per assassinat i determinació a la prostitució.

Segons informa la policia en un comunicat, la investigació va començar l’octubre passat quan els investigadors del grup de crim organitzat de la comissaria de Girona van rebre informacions ciutadanes apuntant que en aquest habitatge s’hi podria estar cultivant marihuana. Després de constatar les sospites, van desplegar un dispositiu el 9 de novembre amb investigadors de la brigada provincial de policia judicial i efectius dels Grups Operatius Especials de Seguretat.

Durant l’entrada i escorcoll autoritzada pel jutjat d’instrucció 1 de Santa Coloma de Farners, els agents van desmantellar el cultiu, amb plantes en diferents fases des de la plantació fins a l’envasat. L’operatiu s’ha saldat amb la intervenció de 3.507 plantes de marihuana i 5 quilos de cabdells a punt per a la distribució i la detenció del responsable, un home d’origen letó. Els agents també van comprovar que l’home tenia la llum punxada i calculen el frau elèctric en uns 9.000 euros.


Publicitat

Amb aquesta actuació, ja són sis els cultius de marihuana desmantellats per la Policia Nacional en un mes. Al comunicat, la policia remarca que la col·laboració ciutadana ha estat fonamental per localitzar aquesta plantació i d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*