La Selva Riudarenes Societat

Dos detinguts per una plantació de marihuana a Riudarenes

Plantació de marihuana a Riudarenes

Plantació de marihuana a Riudarenes. Foto: CME/ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 31 i 33 anys i veïns de Viladecans per cultivar 2.594 plantes de marihuana en un mas de Riudarenes. Segons informa la policia en un comunicat, a principis de setembre, la unitat d’investigació de Santa Coloma de Farners va sospitar que en aquesta casa s’hi podria cultivar marihuana. Durant les comprovacions, els agents van notar fortor de les plantes a l’exterior i evidències que havien manipulat el cablejat elèctric per tenir la llum punxada. La companyia elèctrica també va confirmar la manipulació del comptador.

El 9 de novembre, els Mossos d’Esquadra van fer una entrada i registre al mas, amb autorització judicial, on van localitzar les 2.594 plantes de marihuana en diferents estats de creixement a diferents estances de la casa. També van comissar 5.555 euros en bitllets, amagats al sostre i les parets, i material com focus, transformadors, motors d’aire condicionat i extractors per facilitar el cultiu.

Davant les evidències, van detenir els dos homes com a responsables de la plantació. Els atribueixen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els detinguts van passar el dia 10 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma i van sortir en llibertat provisional.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*