La Selva Portada Sils Societat

El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per al parricida de Sils

D'esquenes, el presumpte parricida de Sils

El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l’acusat d’assassinar la mare a Sils el 9 de novembre del 2017 per ocultar que havia demanat un crèdit al seu nom i continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima. El fiscal Víctor Pillado sosté que el parricida va atacar la mare per sorpresa i que la dona no va tenir cap possibilitat de defensar-se. Ho va fer, remarca, per poder continuar “saquejant-li els comptes” i perquè necessitava més diners per mantenir el tren de vida.

La defensa argumenta que va ser un homicidi imprudent: “Va ser una discussió familiar amb un resultat fatal”. L’acusat ha fet servir l’última paraula per dir que no és el “diable” que ha pintat la fiscalia i no ha tingut cap record per a la víctima.

A partir d’aquest dijous el jurat popular es retira a deliberar i haurà de concloure si la mort de la dona a mans del seu fill va ser un homicidi imprudent o un assassinat. El jurat també haurà de concloure si l’acusat va matar la mare amb l’objectiu d’apropiar-se de la pensió i per ocultar que havia demanat un crèdit de 13.000 euros al seu nom pocs dies abans del crim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*