La Selva Portada Sils Societat

Els investigadors conclouen que el parricida de Sils va planejar el crim per ocultar que estava buidant els comptes de la mare

D'esquenes, el presumpte parricida de Sils

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra conclouen que al parricida confés de Sils va premeditar el crim per ocultar que estava buidant els comptes de la mare i que havia demanat crèdits al seu nom.

Rastrejant els diners de la víctima i l’activitat de l’ara acusat, la Divisió d’Investigació Criminal va descobrir que el seu nivell de vida s’havia disparat, amb viatges i nits d’hotel a Salou, Amsterdam, Madrid i Barcelona, des que va establir una relació amb una dona. No hi ha constància que treballés però sí evidències que vivia de la mare fins que no en va tenir prou i, apunten, va fer les operacions de crèdit.

Sostenen que va ser un crim planificat perquè sis dies abans va comprar les brides amb les que, després, va lligar el cos. Aquest dimarts han declarat davant el jurat popular a l’Audiència de Girona els investigadors que van poder situar el crim el 9 de novembre del 2017, tot i que el cos de la víctima no es va localitzar fins el 31 d’agost del 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*