La Selva Portada Santa Coloma de Farners Societat

Absolt el repartidor de menjar a domicili acusat de violar un menor a Santa Coloma

D'esquenes, el repartidor de menjar a domicili acusat de violar un menor a Santa Coloma de Farners.

D’esquenes, el repartidor de menjar a domicili acusat de violar un menor a Santa Coloma de Farners

L’Audiència de Girona ha absolt el repartidor de menjar a domicili que s’enfrontava a 10 anys de presó acusat de violar un menor de 16 anys a Santa Coloma de Farners. La sentència conclou que “no ha quedat acreditat” que després d’entregar-li la comanda cap a tres quarts de dotze de la nit del 7 de juny del 2020, l’acusat obligués la víctima a fer-li una fel·lació.

El tribunal sosté que, encara que el relat de la víctima sigui “creïble”, no hi ha proves que corroborin l’acusació: “No és la nostra missió dubtar del que explica la víctima sinó la de verificar si pot ser prova de càrrec per venir corroborat per altres elements, subjectius o objectius, que ho refermin”. “Ho havent estat així, procedeix a l’absolució de l’acusat”, conclou el tribunal.

La fiscalia l’acusava d’un delicte d’agressió sexual amb penetració bucal i demanava 10 anys de presó, 6 anys de llibertat vigilada i que l’acusat no es pogués apropar a menys de 500 metres de la víctima durant 14 anys. La defensa, encapçalada pel lletrat Carles Monguilod, sol·licitava l’absolució.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*