Blanes Calella La Selva Maresme Portada

Els hospitals de Blanes i Calella flexibilitzen els horaris de visita als pacients no Covid

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat la flexibilització dels horaris de visita als pacients no Covid ingressats als hospitals comarcals de Blanes i Calella. La mesura entra en vigor a partir d’aquest dimarts “donada la millora de la situació epidemiològica, juntament amb els avenços fets en la campanya de vacunació”, segons expliquen en un comunicat.

El nou horari de visites és de dilluns a diumenge de 8 a 20h però es manté l’entrada d’una sola persona. La recomanació és que sigui sempre la mateixa. Pel que fa a les consultes externes, hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés es permetrà també l’entrada d’un únic acompanyant. En canvi,el servei d’urgències dels dos hospitals mantindrà l’horari de visites establert fins ara, de 13 h a 14 h i de 19 h a 20 h, als pacients no Covid que es troben ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de crítics. El manteniment d’aquest horari es deu a qüestions organitzatives segons expliquen des de la Corporació.

També hi haurà canvis amb relació als pacients que han estat intervinguts quirúrgicament. En aquests casos, es permetrà que puguin estar acompanyats d’una persona la primera nit després de l’operació.

Des de la Corporació, però, alerten que aquests canvis podrien patir modificacions en funció de com evolucioni la situació epidemiològica.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*