Blanes Economia La Selva

Llum verda a l’ampliació de les instal·lacions de Peixos Ros de Blanes

Ubicació de Peixos Ros a Blanes

La Comissió territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat aquesta setmana la modificació de planejament urbanístic que permetrà l’ampliació de l’empresa Peixos Ros a Blanes a la zona de l’Horta d’en Beia. Es tracta d’un espai a tocar de les instal·lacions actuals que estan al nord est del nucli urbà, sobre la carretera GI-682, la carretera que connecta Blanes amb Lloret i Tossa. Els nous terrenys ocupen 21.946 m2 i el pla parcial aprovat per Urbanisme hi preveu una construcció de 9.144 m2 de sostre distribuïts en una planta baixa i un primer pis. En el cas en què algun procés industrial singular necessiti més alçada, l’edificació es podria adaptar a les necessitats. Els usos d’aquest nou espai que s’hi permetran son els d’indústria, magatzem i logística.

El projecte preveu la millora de la carretera GI-682 en l’accés a les noves instal·lacions i en la zona on hi ha els veïns de Mas Palou. Es donarà continuïtat al doble carrils de la carretera que hi ha davant de Peixos Ros i es millorarà l’accés als Tres Turons i al futur equipament públic que es preveu en aquesta zona.

La Comissió d’Urbanisme ja havia aprovat de forma definitiva el nou pla parcial el juliol, però en va suspendre l’entrada en vigor a l’espera d’un conjunt de prescripcions tècniques. En el moment en què l’administració ha tingut tots els informes corresponents, aquest dimecres s’ha donat la conformitat i es posa punt i final a la tramitació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*