Caldes de Malavella La Selva Societat

Intercepten un vehicle amb 55 plantes de marihuana en una urbanització de Caldes

El vehicle on la policia de Caldes va localitzar les plantes de marihuana

El vehicle on la policia de Caldes va localitzar les plantes de marihuana. Foto: Aj. Caldes/ACN

La Policia Local de Caldes de Malavella ha interceptat un cotxe amb 55 plantes de marihuana al maleter al veïnat de les Mateues. Els agents van detectar que el vehicle circulava a una velocitat desmesurada per una pista forestal i van intentar aturar-lo. Quan els ocupants del vehicle van veure la presència de la policia van accelerar encara més i va començar una persecució. Durant la fugida, el vehicle en qüestió va estar a punt de xocar frontalment contra un altre turisme. Per evitar l’accident, el conductor va sortir de la via i això va fer que sortissin de l’interior els tres ocupants, que van fugir corrent bosc endins.

En paral·lel, la Policia Local de Caldes de Malavella havia demanat reforços als Mossos d’Esquadra i a la Policia Local de Llagostera. Quan aquests van arribar, van seguir buscant els tres homes i també van comprovar que a l’interior del vehicle abandonat pels fugitius hi havia 55 plantes de marihuana. Estaven repartides entre el maleter i el seient del darrera i tapades amb una manta.

La Policia Local de Caldes va transportar el cotxe amb la droga a l’interior fins al dipòsit de vehicles amb la grua de l’assegurança. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*