Canet de Mar Maresme Portada Societat

Dos detinguts per robar, apallissar un home i deixar-lo inconscient a Canet

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Terrassa han detingut dos homes de 36 i 25 anys respectivament per un robatori violent en què van apallissar i deixar inconscient la víctima. Els fets van tenir lloc a finals del passat mes de setembre a Canet de Mar, després que un dels lladres convencés un home perquè l’acompanyés a un pas subterrani. En aquell punt poc concorregut, el van colpejar entre dues persones, li van robar la cartera i el rellotge i el van deixar estès a terra sense consciència, segons expliquen els Mossos en un comunicat. Els dos sospitosos han ingressat a presó provisional després d’haver estat detinguts per separat els últims dies.

Segons detalla la policia catalana, dos motius van fer avançar la investigació. D’una banda, els lladres van utilitzar les targetes de la víctima en un establiment proper a la zona on es va cometre el robatori violent. I, a més, se’ls va aconseguir reconèixer fotogràficament. Amb aquestes pistes, els investigadors van avisar el conjunt de cossos policials i els van traslladar l’ordre de recerca.

Els fets es van produir el 26 de setembre. Tanmateix, al primer dels sospitosos no el van detenir fins al passat 15 d’octubre, quan va entrar a casa seva. Aquella primera detenció la van realitzar els agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Arenys de Mar. Quatre dies després, es va arrestar l’altre investigat pels mateixos fets. En aquest cas, el va detenir la Policia Local de Terrassa, després de trobar-lo al municipi vallesà.

Els atribueixen els delictes de robatori amb violència, estafa i lesions. En els dos casos, els jutjats de guàrdia d’Arenys de Mar i Terrassa han decidit decretar la presó provisional dels investigats, després d’analitzar les proves aportades per la policia.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*