La Selva Maçanet de la Selva Maresme Portada Tordera

10,2 milions per acabar les obres de l’N-II entre Tordera i Maçanet

Carretera N-II al seu pas per Tordera

Imatge d’arxiu del tram de la carretera N-II a Tordera actualment en obres

El projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2022 destinarà 10,2 milions d’euros a la millora de la carretera N-II entre Maçanet de la Selva i Tordera, un tram de 8,9 quilòmetres amb una alta densitat de trànsit que ja es troba en obres actualment. Unes obres que, per cert, s’estan executant amb retard i que arriben després que el darrer govern de Mariano Rajoy descartés el desdoblament d’aquest tram. Enguany, aquest tram ja comptava amb una dotació pressupostària de 8,34 milions.

Altres inversions que figuren al projecte del govern de l’Estat per a l’any vinent són els 6,7 milions per a l’aeroport de Girona-Costa Brava. A l’estació de l’AVE a l’aeroport de Vilobí només hi ha una partida de 250.000 euros. A Rodalies de Girona es preveu una inversió de 23,5 milions d’euros però no es concreten les actuacions.

I, per altra part, desapareix una inversió que aquest any sí que estava pressupostada. Es tracta de l’enllaç de l’A-2 a Vidreres, que queda buit de partides. És una obra que acumula retards i que ha quedat, de nou, aturada. Aquest any s’havien pressupost un total d’11,86 milions, que finalment s’han quedat en 525.000.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*