Maresme Portada Societat Tordera

Un tret d’un caçador impacta en un bungalou de Tordera i travessa un matalàs

El tret d'un caçador a Tordera va travessar el matalàs

El tret d’un caçador a Tordera va travessar el matalàs. Foto: Àlex Gonzalo – 324

El tret d’un caçador ha impactat en un bungalou de Tordera i ha travessat un matalàs on dormia una dona. Els fets van passar diumenge segons ha avançat Televisió de Catalunya. Per sort, no hi ha hagut cap ferit i tot va quedar en un gran ensurt. Ara els Agents Rurals i la Policia Local de Tordera investiguen el cas i busquen el caçador.

L’impacte va travessar la paret del bongalou, situat al càmping Tordera Park, i també el matalàs, on encara dormia una dona. La família va presentar una denúncia i ara busquen l’autor del tret. Els responsables del càmping exigeixen que no pugui tornar a passar res similar. Per la seva banda, l’Ajuntament ha tramès l’informe de la policia a la Generalitat, que en té les competències sobre les zones de caça, per tal de prendre mesures.

El càmping Tordera Park està situat al costat d’un vedat de caça i els Agents Rurals han confirmat que diumenge s’hi feia una batuda de porcs senglars autoritzada. Els Agents Rurals han explicat a TV3 que l’autor del tret hauria comès una infracció molt greu, que podria comportar una pena alta donat que no es pot disparar mai cap a una zona de seguretat, sinó que s’ha de fer sempre d’esquena.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*