Esports La Selva Portada

Quatre poblacions de la Selva acolliran competicions del Circuit Gironí de Cros

Presentació del Circuit Gironí de Cros 2021-2022

La ciutat d’Olot acollirà la primera prova de la 30a edició del Circuit Gironí de Cros el proper 24 d’octubre. La competició, que s’ha presentat aquest divendres a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, comptarà amb proves de cros que es disputaran a quatre poblacions de la comarca de la Selva: Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Vidreres i Caldes de Malavella. Enguany, torna aquest clàssic de l’atletisme selvatà després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia de la Covid. Per l’edició 2021-2022 s’espera que les competicions puguin comptar amb públic.

La capital de la Selva acollirà el 7 de novembre el 47è Cros de Santa Coloma de Farners mentre que Sant Hilari Sacalm, a les Guilleries, celebrarà el 38è Cros de Sant Hilari. El 12 de desembre tindrà lloc el 32è Cros de Vidreres i el 23 de gener del 2021 Caldes de Malavella acollirà l’última competició del circuit amb el 36è Cros de Caldes.

Per altra part, també es disputen el 30è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i el 17è Trofeu Diputació de Girona.  El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha dit que el Circuit Gironí de Cros “és un model a seguir i és un exemple de coordinació de les administracions a més que suposa un coneixement del territori”. També ha destacat el benefici per als municipis que hi participen:

“De fet mou molta gent. Pares, famílies que veig que es desplacen perquè el nen competeixi de forma lliure. Són llocs on es concentra molta gent: amics, colles, gent que fa cotxes d’altres poblacions per venir a aquest circuit i competir. Moltes vegades després es queden a dinar per la zona i passen el diumenge. Això també és una oportunitat pels municipis però també hi ha aquests valors esportius d’amistat que mou tot el món de l’esport”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*