Calella Maresme Portada

Ingressen a presó dos homes per un robatori violent a Calella

Imatge de recurs dels Mossos d'Esquadra Foto: Aj. Canet

Imatge de recurs dels Mossos d’Esquadra Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 39 i 36 anys, veïns de Figueres i Calella, per un robatori violent a Calella. Els fets van tenir lloc la matinada del 29 de setembre quan els agents van rebre l’avís d’un robatori violent al passeig Garbí de la població. Les víctimes van explicar a la policia que se’ls havien apropat dos homes i amb una forta estrebada els havien pres la bossa de mà. Quan van voler defensar-se, van ser agredits amb unes tisores per part d’uns dels dos homes i l’altre va aprofitar per sostreure’ls també el mòbil.

Tot seguit es va posar en marxa un dispositiu per detenir els presumptes lladres. Una patrulla de la policia local va localitzar un home que coincidia amb la descripció d’un d’ells i el van aturar i detenir. Poc després, es va rebre avís d’un servei de vigilància on tenien un home retingut que estava molt alterat i cridant i que havia estat reconegut per les víctimes del robatori, que estaven rebent assistència sanitària. Quan les patrulles van arribar a l’hospital, i davant dels indicis, el van detenir.

Els arrestats, un d’ells amb 24 antecedents, van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar, que va decretar l’ingrés a presó.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*