Cultura La Selva Maresme Portada

Propostes d’oci i cultura per al cap de setmana a la Selva i l’Alt Maresme

Fira de Calella i l'Alt Maresme

Us apropem algunes de les propostes d’oci i cultura de la Selva i l’Alt Maresme per aquest cap de setmana. Destaquem dos esdeveniments: la Fira de Calella i l’Alt Maresme -que coincideix amb la Festa Major de la Minerva de la ciutat- i la Festa Major de Santa Coloma de Farners.

Fira de Calella i l’Alt Maresme

Té lloc a l’emplaçament de sempre, al Passeig Manuel Puigvert de la població de Calella. Enguany la fira celebra el 40 aniversari, un aniversari que realment es va complir l’any passat però la pandèmia va impedir que es pogués celebrar. Fins diumenge, la fira dedica un dia a cadascun dels territoris que han participat en l’esdeveniment durant els darrers anys. I la fira, a més, coincideix amb la Festa Major de la Minerva, amb un bon grapat d’activitats per a tots els públics. Consulteu el programa.

Festa Major de Santa Coloma de Farners

La capital de la comarca de la Selva també està de festa major. Les activitats tradicionals es combinen amb la música, amb un pes important dins de la programació. Per aquest cap de setmana estan previstes les actuacions de l’Orquestra Montgrins i Los 80 Principales. Tampoc faltaran les sardanes amb la Cobla Principal de La Bisbal i ’actuació de la Faràndula Colomenca amenitzada per l’Escola municipal de música Josep Carbó i la Xaranga Damm-er a la plaça Farners. Consulteu el programa.

Jornades romanes Blanda – Blandae (Blanes)

Aquest dissabte i diumenge Blanes reviu el passat romà amb les jornades Blanda – Blandae. La capital de la Selva Marítima organitza un esdeveniment amb diferents escenaris on es reproduiran els costums i tradicions de 21 segles enrere. En total, són una cinquantena d’activitats entre les que destaquen les parades d’artesans, els tallers infantils, un concert dels ‘Tàrraco Surfers’ i visites guiades al Jaciment Romà d’Els Padrets. Consulteu el programa.


Publicitat

Regata Blanes-Medes-Blanes

I si voleu més esport, podeu apropar-vos a Blanes a veure la sortida o arribada de la VI Regata Blanes-Medes-Blanes, dissabte i diumenge. Són, en total, 69 milles nàutiques i el desenvolupament de la regata es pot seguir a través d’un traking, l’enllaç del qual el trobareu al web del Club de Vela Blanes.

Travessa de les platges de Lloret

Es tracta d’una travessa de tres quilòmetres nedant per la costa del municipi de Lloret de Mar. És la primera edició i es farà des de la platja de Santa Cristina fins a la platja de Lloret, al centre del municipi. És un recorregut conegut a la població que ja es fa en altres esdeveniments com la processó de Santa Cristina, al juliol, per la festa major de Lloret o ara a finals de setembre també amb la Marxa de les platges del Xino-Xano. Només que en aquest esdeveniment es farà nedant a mar obert. Per diumenge es preveu, en principi, bon temps i bona mar.

Bon cap de setmana!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*