La Selva Lloret de Mar Malgrat de Mar Maresme Portada Sant Hilari Sacalm

Viles Florides renova les quatre flors d’honor de Lloret, Malgrat i Sant Hilari

Guardonats Viles Florides 2021

Fotografia de família dels guardonats pel moviment Viles Florides 2021. Foto: Viles Florides/ACN

El moviment Viles Florides, que enguany celebra el seu desè aniversari, ha tornat a reconèixer Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Sant Hilari Sacalm amb quatre flors d’honor per la seva tasca en la cura dels espais verds de les poblacions. La màxima distinció que pot entregar el jurat de Viles Florides són cinc flors d’honor.

Enguany, a més, Malgrat de Mar ha rebut una menció a la Biodiversitat -una de les novetats d’enguany- per “l’aposta per l’ús de la planta mediterrània amb baix consum hídric”. Aquesta menció és una novetat de l’edició d’enguany que s’afegeix a la de Rehabilitació d’Espais Emblemàtics, que s’ha endut Reus, a la d’Innovació Tecnològica i la Qualitat Ambiental, per a Sant Cugat del Vallès i a la de Patrimoni Arquitectònic i Verd Urbà, que ha estat per a Castelló d’Empúries.

En total són 154 els municipis de tot Catalunya reconeguts enguany per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.


Publicitat

L’acte d’entrega de guardons ha tingut aquest divendres al vespre a Cabrera de Mar i ha aplegat unes 200 persones. La gala també ha servit per presentar el documental “Viles Florides. 10 anys fent créixer el verd”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*