Esports La Selva Maresme Portada

Cap de setmana de curses a l’Alt Maresme i la Selva Marítima

Trail Selva Marítima

Arribada a meta de la 1a classificada a la Trail Selva Marítima 2019. Foto: Aj. Blanes

Aquest cap de setmana tenim tres competicions força exigents entre Calella i Tossa. Totes elles es recuperen aquest 2021 després de l’aturada forçada de l’any passat per la pandèmia. Es tracta de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme, la Trail Selva Marítima i el Triatló de Tossa de Mar.

La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme es farà diumenge al matí, té la sortida i arribada a Calella i transcorre pels municipis de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, gairebé en tot moment a primera línia de mar. És un circuit de 21 quilòmetres d’asfalt totalment planer, per tant ideal per als que volen batre la seva marca personal en aquesta distància.

Per altra part tenim la Trail Selva Marítima, un autèntic trencacames que passa pels camins de ronda, cales, platges i penya-segats que hi ha entre Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. Es tracta d’una cursa de 23 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 900 metres que, entre altres indrets passa pel Jardí Botànic Marimurtra i l’espai Pinya de Rosa, tots dos a Blanes. La sortida es farà diumenge des de Tossa de Mar en direcció Blanes i es preveu que el participant més ràpid la completi en poc més d’una hora i 50 minuts.


Publicitat

I demà dissabte per la tarda tenim el triatló de Tossa de Mar. La prova de natació consta d’una volta de 750 metres a mar obert en la categoria Sprint i de dues voltes en la categoria Olímpic. Pel que fa a la prova de ciclisme, en la categoria Sprint són 19 quilòmetres i en la categoria Olímpic 37,1. I la cursa a peu consta d’un circuit de 4,8 quilòmetres en la categoria Sprint i de 9,4 en la categoria Olímpic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*