La Selva Lloret de Mar Portada

Identificats a Lloret dos menors que animaven a joves a barallar-se i penjar vídeos

Policia Local de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar ha identificat els responsables d’un perfil d’Instagram que animava joves a barallar-se al carrer i penjar els vídeos a les xarxes socials. Es tracta de dos nois d’entre 13 i 16 anys a qui la policia ha fet tancat el compte. Els agents, a més, han posat el cas en coneixement de la Fiscalia de menors.

Els fets van tenir lloc fa dues setmanes quan un ciutadà va denunciar davant la policia que havia detectat un compte, amb el nom de ‘Lloretfight’ on es penjaven aquest tipus de vídeos i s’animava d’altres usuaris a participar-hi. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que el perfil no arribava a la vintena de seguidors i que s’hi havien penjat dos o tres vídeos. En tots ells, s’hi podien veure espentes i cops de puny.

Els agents locals van descobrir que els responsables del compte eren dos joves del municipi, d’entre 13 i 16 anys. Els va citar a comissaria –també en va posar en coneixement els seus pares- i, després d’interrogar-los, els va ordenar que desactivessin el perfil. Després i un cop tancada la investigació, la Policia ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia de menors per tal que determini si hi ha indicis d’algun tipus de delicte.

La policia també ha fet un seguiment per comprovar que no s’obria cap altre perfil similar i, de moment, no se n’ha detectat cap més.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*