Blanes Esports La Selva

Tomás Sánchez i Eli Llargués guanyen la Costa Brava Sup Race de Blanes disputada aquest diumenge

Costa Brava Sup Race - Paddle Surf Party

Participants de la Paddle Surf Party de Blanes. Foto: Aitor Roger

La Costa Brava Sup Race és una competició de Paddle Surf que s’ha disputat aquest diumenge en aigües blanenques. Blanes s’ha convertit d’aquesta manera en una de les quatre úniques seus d’aquesta prova juntament amb Bilbao, Alacant i Sevilla. La prova, puntuable per a la Copa d’Espanya 2021, ha inclòs dues categories: Èlit (12 km) i Amateur (6km).
Aquesta és la valoració de l’atleta blanenc Xavi Marina, un dels organitzadors.

“Crec queha sigut tot un èxit perquè la prova eren dos dies, dissabte i diumenge. Dissabte era la popular i volíem que fos una mica festa i va ser una festa. Vam estar a la nostra tots. Va ser un dia molt dur remada. Vam saber el que era remar en aigües obertes de Blanes i ho vam passat superbé tots. I l’endemà hem fet una prova supermaca de llarga distància. Teníem por del temps però finalment ha estat un dia planet de Costa Brava. Hem visitat el templet de Marimurtra, s’Agulla i el delta de la Tordera i la gent ha quedat contenta perquè ha agafat el seu ritme”.

En la categoria d’elit masculina la primera plaça ha estat per a Tomás Sánchez, del SUP Barcelona, campió de resistència SUP. En categoria elit femeninael podi l’ha encapçalat Eli Llargués, del Club Nàutic Masnou, una veterana dels esports nàutics.
I dissabte, a més, va tenir lloc la Paddle Surf Party, amb un centenar de participants i un recorregut d’uns 3 quilòmetres obert a totes les edats. Val a dir que com el seu propi nom indica la Paddle Surf Party no ha estat una remada competitiva.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*