Blanes La Selva Portada Societat

Noves jornades de vacunació sense cita prèvia a Blanes

Vacunació Blanes

És la sisena setmana consecutiva de vacunació sense cita prèvia a Blanes. Foto: Aj. Blanes

El centre de vacunació comarcal de Blanes ha programat aquesta setmana noves jornades de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia. Es faran tots els dies, de dilluns a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h al local de Mas Enlaire, on es va instal·lar el punt de vacunació pràcticament des de l’inici de la campanya.

Durant l’agost les jornades intensives sense cita prèvia s’havien estat fent entre 1 i 3 dies per setmana, mentre que la setmana passada ja es van passar a fer de manera diària, de dilluns a divendres, però amb horaris diferents. Aquesta setmana, en canvi, els horaris seran els mateixos per a tots els dies.

Aquesta setmana és la 30ena consecutiva en què Blanes està administrant vacunes contra la Covid-19, la sisena sense cita prèvia.


Publicitat

Vacunació sense cita prèvia també a Calella

Per altra part, al centre de vacunació comarcal de Calella, que s’ha traslladat de nou a la sala de les columnes de la fàbrica Llobet, també hi ha previstes per aquesta setmana tres jornades de vacunació sense cita prèvia. Una es fa aquest dilluns de 9 a 12h i de 15 a 18h i les altres dues estan previstes per dimarts i dijous en el mateix horari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*