Uncategorized

ERC de Calella critica l’equip de govern per posar en marxa un butlletí municipal ‘sense consultar l’oposició’

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Calella ha emès un comunicat en el que critica l’equip de govern encapçalat per Montserrat Candini (CiU) per haver posat en marxa un butlletí d’informació municipal sense haver-los consultat prèviament. Els republicans es queixen, a més, que no és la primera vegada que s’assabenten d’una iniciativa del govern municipal a través dels mitjans de comunicació o, com en aquesta ocasió segons expliquen, a través d’un correu electrònic.

En el comunicat ERC ha valorat les formes del govern municipal com a “poc adequades i poc sensibles amb la resta de formacions polítiques representades en el consistori, i més tractant-se d’una eina de comunicació i participació que implica al conjunt de l’ajuntament per a la creació de la qual caldria buscar consensos”. La regidora d’ERC, Cristina Gómez, apunta que “el butlletí municipal no és patrimoni de ningú i que el conjunt de forces polítiques representades en el consistori tenen dret a dir la seva”.

Els republicans recorden que el reglament de participació ciutadana i el reglament orgànic municipal de Calella contemplen que les característiques del butlletí s’han de discutir i debatre en una comissió informativa i en el plenari municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*