Maresme Mataró

Els Mossos investiguen una agressió sexual múltiple a una dona a Mataró

Mossos d'Esquadra. Foto: CME

Mossos d’Esquadra. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual múltiple a una dona major d’edat a Mataró, segons ha avançat aquest divendres Mataró Audiovisual i ha pogut confirmar l’agència Catalana de Notícies (ACN). Els fets van passar dimecres a les sis del matí al barri de Cerdanyola de Mataró, en una zona propera a la Torre de Can Palauet, molt a prop també de l’avinguda Josep Tarradelles.

Els Mossos confirmen que investiguen diversos homes en relació amb l’agressió, tal com consta en la denúncia, tot i que encara sense precisar el seu grau de participació. Segons fonts veïnals citades per Mataró Audiovisual, els presumptes agressors són un grup de quatre persones, xifra que la policia no ha confirmat. Els mateixos veïns van sentir els crits d’auxili de la víctima i van acudir en la seva ajuda.

Arran dels fets, tots els grups municipals de l’Ajuntament de la capital del Maresme han consensuat un manifest conjunt de condemna i rebuig a la presumpta agressió. El consistori ha posat a disposició de la víctima “tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació”, i ha manifestat la seva voluntat de “continuar treballant per aconseguir una ciutat lliure d’agressions i conductes sexistes”. En el comunicat, recorden que les agressions sexuals “són una violació dels drets humans fonamentals” i, alhora, “un delicte i un greu problema social i polític”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*