Blanes Esports La Selva

Blanes acull aquest cap de setmana una de les proves puntuables per a la Costa Brava Sup Race

Costa Brava SUP Race Blanes

Costa Brava SUP Race Blanes. Foto: Aj. Blanes

Blanes és l’escenari aquest cap de setmana d’una de les quatre proves puntuables per a la Costa Brava Sup Race i per a la Copa Catalana. Es tracta d’un esdeveniment de Paddle Surf que aquest diumenge també se celebra a Bilbao, Alacant i Sevilla. A Blanes, l’organitzen el Club de Vela Blanes i la Federació Catalana de Surf. Dissabte a la tarda també se celebra a Blanes la Paddle Surf Party, una remada popular oberta a tothom.

La prova compta amb un centenar de participants vinguts d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. Es fa en dues modalitats: elit (12 km de recorregut) i amateur (6 km de recorregut), totes dues tant en femení com en masculí, i puntuables tant pel Circuit Català com pel Circuit d’Espanya.

La competició sortirà des del Club de Vela Blanes diumenge a les 10 del matí. El recorregut de la classe elit sortirà cap al sud, rodejarà la boia meteorològica de la punta de la Tordera, i tornarà en direcció a Cala Sa Forcanera, on hi haurà un nou gir fins arribar a la boia de la Roca de S’Aguia. Des d’aquí es girarà ja de tornada, es rodejarà de nou la boia de la punta de la Tordera i s’emprendrà el retorn fins el punt de partida.


Publicitat

Per la seva banda, en la classe amateur es fa el mateix recorregut llevat dels dos darrers trams: anada fins la boia de la punta de la Tordera, gir per anar fins la Cala Sa Forcanera, i des d’allí nou gir en direcció a la platja per retornar al punt de sortida. En acabar la competició, pels volts de 2/4 d’1 del migdia, està previst que es faci el lliurament de premis als diferents classificats.

Paddle Surf Party, una cursa popular oberta a tothom

El fet de participat en la ‘Costa Brava Sup Race’ de diumenge dóna la possibilitat de poder fer-ho també en un altre esdeveniment que tindrà lloc aquest dissabte per la tarda. Es tracta de la ‘Paddle Surf Party’, una remada popular oberta a tothom i no competitiva.

En aquest cas, el recorregut és de 3 kilòmetres, i també se sortirà des del Club de Vela Blanes, es rodejarà la roca de Sa Palomera i caldrà tocar terra amb la planxa sota el braç, donant la volta a la platja de S’Abanell –a l’alçada d’on està el Lloc de Socors de Protecció Civil-, i tornada amb la taula a rem fins al punt de partida. La sortida es farà a les 6 de la tarda, i la festa final a terra s’ha previst que sigui pels volts de 2/4 de 8 del vespre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*