Amer Economia

Hipra compra l’empresa biotecnològica GoodGut

Hipra rebrà fons europeus per investigar la covid

Instal·lacions d’Hipra a Amer. Foto: Hipra/ACN

La farmacèutica Hipra, amb seu a Amer ha comprat GoodGut per reforçar els serveis de la secció de salut humana. La biotecnològica GoodGut és una empresa ubicada al Parc Científic i Tecnològic de la UdG que es dedica al desenvolupament de solucions tecnològiques en base a la microbiota intestinal per aconseguir un diagnòstic precís, fiable i econòmic pel sistema sanitari i millorar la qualitat de vida dels pacients amb una salut digestiva compromesa. De moment, ja ha aconseguit implementar tres productes en 79 centres de l’estat espanyol en només set anys. Una de les solucions més importants és el RAID-CRC, un test no invasiu per detectar càncer colonorectal.

La farmacèutica Hipra segueix posicionant-se d’aquesta manera en el món de la salut humana, després de convertir-se en un referent de medicaments per a animals. A banda de les investigacions per aconseguir una vacuna contra la covid-19, que actualment està en fase de proves amb humans, l’empresa ha anunciat la compra de GoodGut.

La incorporació de GoodGut a Hipra serà mantenint la seva estructura. Això permetrà que l’equip segueixi investigant en la recerca biomèdica per millorar la qualitat de vida dels pacients de malalties digestives.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*