Economia La Selva Portada Vilobí d'Onyar

Vilobí creu que la suspensió de l’ampliació del Prat és “una mala notícia” per Girona

Aeroport de Girona

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, creu que la suspensió de l’ampliació de l’aeroport del Prat, que s’ha conegut aquest dimecres, és una “mala notícia” per a les comarques de Girona. Mundet creu que amb la construcció del hub internacional a Barcelona hi hauria molts vols que es derivarien als aeroports de Girona i Reus. Això permetria dinamitzar econòmicament les terminals secundàries de Catalunya, fet que “fa molta falta”.

Per això ha demanat replantejar el projecte del Prat perquè no creu que el nou aeroport s’hagi de construir “a costa de la destrucció d’un paratge natural”. Malgrat tot, sosté que la inversió és important per a tot el territori català i per això insisteix a desencallar l’ampliació tot i la negativa del govern espanyol.

L’alcaldessa ha donat suport a l’alcalde del Prat del Llobregat en la defensa del territori. Tot i així, insisteix en què la inversió “no pot quedar oblidada” perquè les “comarques ho necessiten”. Per últim, Mundet ha exigit que la suspensió de l’ampliació de Barcelona no afecti a la connexió amb alta velocitat de la terminal gironina. “Necessitem aquesta connexió per donar més dinamisme als nostres aeroports”, ha conclòs Cristina Mundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*