Maresme Portada

Territori preveu enllestir a l’octubre el desmuntatge de les cabines dels peatges de la C-32

Peatge de Vilassar de Dalt

Peatge de Vilassar de Dalt. Foto: Jordi Pujolar/ACN

El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori preveu enllestir el desmuntatge de les cabines dels peatges dels carrils centrals de l’autopista del Maresme (C-32) a finals del pròxim mes d’octubre. Els treballs previs ja van començar el passat 1 de setembre i es preveu que ens pròxims dies es desviï el trànsit cap als carrils laterals per poder fer entrar la maquinària pesada necessària per al desmuntatge de les cabines dels peatges.

Entre els tres peatges de l’autopista del Maresme hi ha 70 cabines. N’hi ha 26 a Santa Susanna, 14 a Vilassar de Dalt i 30 a Arenys de Mar. Els treballs de desmuntatge estan inclosos al contracte de manteniment de les autopistes, de 8,4 milions d’euros. Entre dijous i dimarts de la pròxima setmana s’instal·laran elements de formigó per delimitar l’espai transitable i a partir de llavors s’iniciarà el desmuntatge físic de les cabines.

Un cop acabada aquesta primera fase, el trànsit tornarà als carrils centrals i s’iniciarà el desmuntatge de les cabines laterals.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*