Blanes Esports La Selva Portada Societat

Blanes acull aquest cap de setmana la 2a edició del ‘Dia de la Muntanya’

Caminada popular a Blanes amb motiu del Dia de la Muntanya 2019

Caminada popular del Dia de la Muntanya del 2019. Foto: Aj. Blanes

Després que l’any passat no es va poder celebrar per les restriccions de la pandèmia, el Centre Excursionista de Blanes recupera aquest cap de setmana el “Dia de la Muntanya“. Es tracta de la segona edició després que el 2019 els organitzadors possessin en marxa aquesta iniciativa. Els actes es concentren principalment dissabte a la tarda i es faran a la plaça dels Dies Feiners, al centre de Blanes. Per diumenge hi ha prevista una marxa popular.

Així, entre les activitats programades hi ha un Conta-Contes a càrrec del duet ‘Aires Rondallaires’, la presentació del llibre ‘101 Anècdotes del Montseny’, del bredenc Andreu Pujol Mas i una xerrada d’alguns dels membres més veterans del Centre Excursionista on parlaran sobre els orígens d’aquesta entitat fundada l’any 1976. Cap al vespre tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament la projecció de dos documentals cortesia del centre Off Trail Academy, creat per dos esportistes blanencs: Jordi Tosas i Xavi Esgleas.

Marxa Popular diumenge al matí

La marxa, amb un recorregut de 9,5 quilòmetres i adreçada a persones de totes les edats, sortirà diumenge a les 9 del matí des de la plaça dels Dies Feiners. Les inscripcions tenen un preu de 5 euros i es podran fer el mateix diumenge a partir de les 8 del matí al punt de sortida. L’objectiu de la marxa no és competitiu i, com a màxim, podran participar 150 persones.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*