Maresme Sant Andreu de Llavaneres Societat

Desmantellen una plantació de marihuana amagada en una casa de Llavaneres

Detall de cabdells intervinguts pels Mossos d'Esquadra a Llavaneres

Detall de cabdells intervinguts pels Mossos d’Esquadra a Llavaneres. Foto: CME/ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones d’entre 28 i 44 anys com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana que ha estat desmantellada en una casa de Sant Andreu de Llavaneres, a prop d’un institut públic. La investigació va començar arran de les queixes veïnals per l’olor que provenia de l’immoble. Per la seva banda l’empresa subministradora de l’electricitat va detectar-hi un consum fraudulent.

Davant les sospites de l’existència d’una plantació de marihuana, el passat diumenge 29 d’agost els Mossos van accedir a la casa amb un operatiu especial format per 26 agents. Un cop a dins van trobar 480 plantes i 45,6 quilos de cabdells, que tindrien un valor de 100.000 euros al mercat il·legal.

Segons detallen els Mossos d’Esquadra, quatre dels cinc detinguts tenen obert un expedient d’expulsió, ja que no tenen autorització per residir a l’estat espanyol. Els arrestats estan investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, alhora que a un d’ells també se li atribueix un delicte de falsificació documental. Després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*