Uncategorized

La Policia Local de Malgrat deté tres persones mentre robaven coure en una empresa

Agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han detingut tres persones com a presumptes autores de robatori de coure a una empresa inactiva del polígon de la Pomereda, situat al costat del mar.

Un veí va trucar la Policia estranyat per l’accés de dos vehicles a l’interior de l’empresa. Quan els agents es van desplaçar van poder comprovar que el vigilant de seguretat estava nerviós, fet que demostra la seva implicació en els fets ja que l’única manera d’accedir a la fàbrica en cotxe és a través del lloc on es troba el vigilant. Des d’aquell moment la Policia va establir un perímetre de vigilància i va escorcollar la fàbrica on va localitzar dos individus -veïns de Malgrat- que tenien preparats 400 quilos de coure per carregar en els dos vehicles.

Els agents van detenir els dos individus i el vigilant de seguretat i van intervenir el coure, les eines que van utilitzar per cometre el robatori i els dos vehicles. Els detinguts ja han passat a disposició del Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*