Blanes Calella La Selva Maresme Portada

Els hospitals de Calella i Blanes recuperen les visites als pacients no Covid a partir de dimecres

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat la recuperació de les visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de Calella i Blanes. La mesura entrarà en vigor a partir d’aquest dimecres 1 de setembre i és possible gràcies a l’estabilització dels casos de Covid-19 que s’estan donant als dos hospitals en les darreres setmanes.

Les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes que no pateixen la Covid-19 es podran fer només al migdia, de 12 a 14h. Només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona i que, en la mesura del possible, haurà d’estar vacunat contra la Covid-19 amb la pauta completa.

Les visites als hospitals de la Corporació es van suspendre a finals del passat mes de juliol quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça. Actualment i segons el darrer recompte publicat aquest dilluns hi ha 5 persones ingressades amb Covid-19 a l’Hospital de Calella i 13 a l’Hospital de Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*