Cultura La Selva Portada Tossa de Mar

Tossa celebra aquest diumenge la 65a edició del premi internacional de pintura ràpida

63è Concurs de Pintura Ràpida de Tossa de Mar

Guanyadors del 63è Concurs de Pintura Ràpida de Tossa de Mar. Foto: Aj. Tossa

La 65a edició del premi internacional de pintura ràpida de Tossa de Mar compta enguany amb una categoria més: el Premi Entorn. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Tossa en una nota de premsa, aquesta categoria vol “fomentar l’entorn natural que forma part del terme municipal de Tossa i que envolta el nucli de la població”. El certamen, que tindrà lloc aquest diumenge, també recupera les categories juvenils i infantils.

Des del consistori també expliquen que un dels motius de la creació d’aquesta nova categoria dedicada a l’entorn natural de Tossa de Mar és la constatació de la falta d’obres pictòriques dedicades al santuari de Sant Grau de Vallpresona, ubicat al municipi, arran d’un treball de recerca del Centre d’Estudis Tossencs.

Per tal de poder immortalitzar l’espai en les seves pintures, els participants disposaran d’un servei de transport fins al santuari amb parada a diferents indrets del trajecte i se’ls hi farà entrega d’una nota informativa de cada indret. El jurat es reunirà el dia 30 d’agost i el dia 31 es farà públic el veredicte. Enguany tampoc hi haurà acte de lliurament de premis degut a la pandèmia de la Covid-19.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*