Cultura La Selva Lloret de Mar Maçanet de la Selva Portada Vidreres

Arrenca la 28a edició del Fitag, amb representacions a Lloret, Maçanet i Vidreres

Fitag

El Fitag ha començat amb la representació de las Lalis. Foto: Diputació de Girona

El Teatre Municipal de Girona ha estat l’escenari que ha donat la benvinguda aquest dimarts al vespre a la 21a edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el Fitag. Ha estat amb la comedia de las Lalis, protagonitzada per actors catalans i extremenys, una obra s’ambienta en el fenomen de «la moguda» a Barcelona als anys vuitanta.

El Fitag d’enguany se celebrarà fins el 28 d’agost a set municipis de les comarques gironines, entre ells Lloret de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres. Hi participaran 27 grups, alguns d’ells de companyies estrangeres.

El Fitag d’enguany recupera les companyies estrangeres després d’una edició del 2020 marcada per la pandèmia. Tot i que encara no serà una edició normal, es presentaran funcions de l’Argentina, Colòmbia, Cuba, el Marroc, Suïssa i Geòrgia. Algunes d’elles, a més, es podran veure als municipis selvatans de Lloret, Maçanet i Vidreres. La resta d’espectacles es faran a Sant Pere Pescador, Palamós, Sant Gregori i Llançà. De fet, dues de les propostes artístiques provenen de Maçanet de la Selva i Vilobí d’Onyar.


Publicitat

El lema de l’edició és “The Fitag Flights Again, Welcome aboard”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*