La Selva Massanes Portada Societat

Els Mossos detenen a dos homes i desmantellen una plantació de marihuana a Massanes

Desmantellament cultiu marihuana Massanes

Fotografia del cultiu de marihuana a una casa de Massanes. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 39 i 40 anys com a pressumptes responsables d’un cultiu de marihuana localitzat a Massanes. Els fets van passar la tarda del 2 d’agost quan els agents van rebre l’avís d’un home que va ser lligat i intimidat amb una arma en una urbanització de Massanes. Quan la policia va arribar al lloc van trobar que a l’interior de l’immoble hi havia un altre home i diferents estances amb plantes de marihuana. A dins de la casa, els Mossos també van trobar-hi cabdells i dues caixes fortes obertes i buides. Davant les preguntes dels agents, la presumpta víctima va entrar en contradiccions explicant diferents versions dels fets.

Els dos homes, de 39 i 40 anys, van quedar detinguts com a presumptes responsables del cultiu de marihuana. L’endemà, el dia 3 d’agost, la unitat d’investigació va realitzar una entrada i registre a l’interior de la casa. Durant l’escorcoll es van trobar 1.116 plantes de marihuana d’entre 150 i 170 cm, cabdells assecant-se i una instal·lació per al cultiu de les plantes:  focus, ventiladors, extractors, aires condicionats, transformadors, filtres i documentació d’altres persones.

Els detinguts, que van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, han quedat en llibertat amb càrrecs. Tot i això, la investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions lligades amb els fets.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*