La Selva Portada Societat Vidreres

Detingut un jove a Vidreres per conduir begut i de manera temerària

Conductor begut xoca amb el cotxe patrulla per intentar fugir a Vidreres

El detingut va xocar expressament contra el cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra per intentar fugir. Foto: cedida a l’ACN pels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Vidreres un home de 29 anys per conduir de manera temerària i xocar contra un cotxe patrulla de la policia. El conductor, veí de Caldes de Malavella, té nombrosos antecedents d’altres infraccions. Els agents van rebre una alerta d’una conductora que havia vist l’infractor conduint de manera temerària durant força estona per l’autovia A-2. La dona va explicar al cos que el conductor s’havia exposat contínuament i havia posat en perill altres cotxes.

Quan els Mossos van interceptar el jove, aquest va provar de fugir xocant contra el cotxe patrulla. Els agents li van fer la prova d’alcoholèmia on el noi va donar una taxa de 0,80 mg/l, una xifra per sobre del límit penal. El conductor, però, va negar-se a fer la segona prova amb l’elitòmetre.

Per això, els Mossos el van detenir per diferents delictes. Per un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l’alcohol, per negar-se a fer les proves d’alcoholèmia i per conducció temerària. El detingut va passar el dia 31 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. N’ha sortit en llibertat provisional.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*