Anglès La Selva Portada

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Osor i detenen dos homes

Plantació marihuana osor

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Gràcies a la col·laboració ciutadana, el passat 23 de juliol els Mossos van tenir coneixement de l’existència d’una plantació de marihuana situada en una zona boscosa prop de la carretera GI-543, dins el terme municipal d’Osor.

Els agents van poder constatar que algú havia desbrossat una zona de bosc per instal·lar-hi un cultiu de marihuana. També van observar que s’hi havia construït un sistema d’emmagatzemat d’aigua per regar les plantes.

El passat 28 de juliol, mentre feien tasques de vigilància de la plantació, els Mossos van veure sortir dues persones que marxaven amb una furgoneta direcció Anglès. Amb el suport de la Policia Local d’Anglès, es va aturar la furgoneta i els agents van comprovar que transportaven dues bosses plenes de cabdells de marihuana.

Amb els dos sospitosos, de 36 i 39 anys, detinguts, els agents van examinar la zona del cultiu i van localitzar 500 plantes de marihuana d’uns 20 centímetres d’alçada, així com bidons i piscines per regar-les, adobs i altres estris.


Publicitat

Els detinguts van passar el dia 29 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*