Cultura Malgrat de Mar Maresme Portada Societat

Malgrat enceta una festa major adaptada a la pandèmia

Festa Major Sant Roc Malgrat

Exposició dels gegants de Malgrat inaugurada aquest dilluns. Foto: tres60.cat

Aquest agost Malgrat de Mar torna a tenir Festa Major de Sant Roc després que l’any passat no es pogués celebrar per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Aquest any, la festa torna adaptant el seu format a les restriccions sanitàries. Molts dels actes canvien de format, d’emplaçament i tenen aforament limitat. Així doncs, per assistir-hi caldrà reservar entrada prèviament.

Les activitats se celebren del 6 al 16 d’agost i el gruix d’activitats es concentrarà en dos caps de setmana. Entre les novetats hi ha una competició de paddle surf i dues sessions de Matinades: una el dia 8 d’agost a càrrec de la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, i una altra el dia 16 amb la Colla de Diables Ratpenatsinfernals.

Els canvis principals els pateixen els actes tradicionals. Les colles de geganters, diables i castellers no podran celebrar ni la cercavila de gegants ni el correfoc ni l’exhibició castellera. Aquests actes es converteixen en actes de petit format amb el públic assegut i amb distància. Les barraques tampoc es poden celebrar i s’oferiran dos dies de concert al Parc Francesc Macià amb Roba Estesa i Bebe.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*